Skønne Yoga

Velkommen til

SKØNNE YOGA

Skønne Yoga

Leder du efter blid yoga eller yoga for begyndere/letøvede?

Så er du kommet til det rette sted!


SKØNNE YOGA har både firma-aftalte yogahold og yogahold til privatkunder.

Vil du vide mere om mere firma-aftalt yoga, så skriv blot i tekstfelt, hvad du ønsker/søger og gerne lidt om jer selv.


Ønsker du at tilmelde dig et yogaforløb, som er startet, kan du altid tilmelde dig, hvis der er ledige pladser. 


Klik dig direkte til mere infomation via nedenstående knapper eller scroll dig ned igennem vores webside!

SKØNNE YOGA - NYE YOGAFORLØB

NYHED! Juli 2023


Forårsæsonens yoga er gået på sommerferie; men gør dig selv den tjeneste af holde din yoga vedlige henover sommeren - måske med en skøn solhilsen hver morgen :-)


Ved udgangen af august starter jeg 2 hold med Blide Hatha Yoga i samarbejde med Værløse Gymnastik - 1 mandag og 1 tirsdag!


Mandag kl. 18-19:30 i Forsamlingshuset i Jonstrup - start 28/8 & slut 22/4

Tirsdag kl. 17:15-18:45 på Lille Værløse Skole - start 29/8 & slut 23/4


Begge hold har ialt 30 lektioner og pris er kun 1.425 kr.

Du tilmelder dig her


For spørgsmål og mere info, skriv til Helene på 93 83 35 63 eller skoenneyoga@lundjuul.dk


YOGAHOLD

i Værløse Gymnastik

Mandag kl. 18:00 - 19:30

Blid Hatha Yoga

Begynder/letøvede

Afslut en travl dag med yoga, hvor du kommer ned i tempo og opnår ro i sindet. Der er fokus på at bruge vejrtrækningen aktivt for at komme i kontakt med kroppen, mærke sin indre styrke og udføre fysiske øvelser. Der afsluttes med udstræk og liggende afslapning (savasana).


Holdet er for såvel nybegynder som for dig, som ønsker at opdage yoga påny.

Starter 28. august og slutter 22. april

(30 lektioner ialt)


Sted:

Forsamlingshuset

Jonstrupvang 159, 3500 Værløse


Pris:

FORLØB 1.425 kr.

ÅBEN FOR TILMELDING

Tirsdag kl. 17:15-18:45

Blid Hatha Yoga

Begynder/letøvede

Afslut en travl dag med yoga, hvor du kommer ned i tempo og opnår ro i sindet. Der er fokus på at bruge vejrtrækningen aktivt for at komme i kontakt med kroppen, mærke sin indre styrke og udføre fysiske øvelser. Der afsluttes med udstræk og liggende afslapning (savasana).


Holdet er for såvel nybegynder som for dig, som ønsker at opdage yoga påny.

Starter 29. august og slutter 23. april

(30 lektioner ialt)


Sted:

Lille Værløse Skole

(lille gymnastiksal på 1. sal) Ryetvej 1, 3500 Værløse


Pris:

FORLØB 1.425 kr.

ÅBEN FOR TILMELDING

NUVÆRENDE

firma-aftalte

YOGAHOLD

STATENS IT - Ballerup

Arbejder du i ovenstående virksomhed, så kontakt jeres personale-forening for at høre mere om mulighederne for at benytte dig virksomhedens firmaaftalte yogahold med SKØNNE YOGA

Skønne Yoga

Står din virksomhed ikke nævnt ovenfor, så er du eller din virksomhed velkommen til at skrive til SKØNNE YOGA for at vide mere om muligheden for firma-aftalt yogahold. 


Med udgangspunkt i jeres fysiske faciliteter, jeres personale og jeres formål med at tilbyde personalet yoga i eller udenfor arbejdstiden sammensættes et programindhold, tid & sted samt pris. Dertil kommer nærmere aftale om evt. behov for yoga-udstyr.


ÅBEN FOR FIRMAAFTALER

BLID HATHA YOGA


Hatha Yoga er kendt for at være den klassiske yogaform og den er velegnet for nybegyndere eller letøvede, fordi den foregår i et langsommere tempo med fokus på åndedrættet, kontrollerede bevægelser og stræk. Du bevæger dig langsomt og bevidst ind i stillinger, og du øver dig i at holde stillingerne henover tid i takt med at du øger din styrke og fleksibilitet samt fokuserer på at kunne give slip på spændinger og komme fra hovedet ned i kroppen.

FIRMA-AFTALT YOGAFORLØB eller YOGAFORLØB FOR PRIVATKUNDER?


SKØNNE YOGA tilbyder yoga til såvel privatkunder som virksomheder.


Under YOGAHOLD kan du finde flere oplysninger om, hvilke yogahold vi i øjeblikket har for privatkunder og firmaer.


Du vil iøvrigt kunne se, om er der endnu er åbent for tilmelding til et hold og/eller, om SKØNNE YOGA er åben for nye firma-aftaler.


Finder du ikke din arbejdsplads nævnt på siden, så kontakt din personale-afdeling/-forening for mulighederne for at etablere et firma-aftalt yogaforløb.


Du er også meget velkommen til at skrive SKØNNE YOGA ved at klikke på SKRIV BESKED nedenfor.

Tilmeld dig nyhedsbrev og/eller skriv til os for at vide mere om yogahold

Indtast venligst kontaktdata i kontaktformularen. Skriv herefter, om din henvendelse vedrører firma-aftalt yoga eller yogahold for privatkunder. Alle spørgsmål er velkomne.


Hvis din henvendelse drejer sig om firma-aftalt yoga, så fortæl gerne lidt om jeres formål med yogaen, hvilke faciliteter I har til rådighed og lidt om jeres personale.

Acceptér venligst gældende Handels- og Leveringsbetingelser samt Databetingelser

Klik dernæst "Send" for at sende mail.


Tilmelding/køb er først gældende, når du har modtaget bekræftende email fra mig og betaling er modtaget. 

 
 
 
 
 
 
 
Klik her
 
 

SKØNNE YOGA

Hos SKØNNE YOGA har vi fokus på det skønne i livet - blandt andet ved at finde det skønne i os selv og at skønne på vores krop og respektere den tilstand den er i.

Er du ny i Yoga, så giver SKØNNE YOGA dig tid til at lære  yoga. Det kan godt tage tid for flere at lære at holde pauser i hverdagen, at trække vejret og finde indre ro. Hos SKØNNE YOGA arbejder vi med at komme fra hovedet og ned i kroppen for rent faktisk at mærke kroppen, lytte til den og give den tid til at opbygge styrke, opnå mere smidig i kroppen og øge bevægeligheden.


At praksisere yoga kan betyde at leve i harmoni med en mere end 2000 år gammel livsfilosofi og livsværdier fra langt tilbage i tiden. Yoga kan give dig indre styrke, du kan opnå mental balance og styrke din kropslige bevægelighed.


Når vi er i kontakt med både vores krop, sind og sjæl, er vi bedre i stand til at skønne på livet - derfor navnet SKØNNE YOGA. 

Helene Lund Juul

Jeg er oprindeligt uddannet eksportingeniør og har arbejdet som forretningsudvikler indenfor energi- og elbilbranchen. Så stress og hamsterhjul kunne nemt præge hverdagen.

I 2018 valgte jeg at lægge mit arbejdsliv om med mere fokus på mennesker, sundhed og velvære. Jeg er tidligere elitesvømmer, har altid været fysisk aktiv og i flere år har jeg praksiseret yoga for at være i kontakt med min krop og opnå smidighed, styrke og bevægelighed samt ro i sindet.

Derfor det faldt mig naturligt i forbindelse med mit karriereskifte, at yogaen skulle få en endnu større plads i min hverdag. Jeg har således uddannet mig til yogalærer og med en Yoga Alliance RYT-200 godkendt uddannelse, giver jeg idag min erfaring videre til andre.

I første omgang henvender jeg mig til voksne, der i trygge rammer ønsker at lære, hvad yoga kan gøre for deres hverdag, liv og samhørighed.

Næste skridt for mig vil være, hvordan jeg bedst bidrager til, hvordan yoga kan gavne de yngre generationer fremadrettet.

FIND VEJ TIL YOGAHOLD


MANDAGE: Jonstrup Forsamlingshus

TIRSDAGE: Lille Værløse Skole (lille gymnastiksal på 1. sal)


Klik på kortet herunder for at finde vej til yogastudie via Google Maps.


HANDELS- & LEVERINGSBETINGELSER

GENERELT

Når du køber yogatimer, -klippekort og -workshops hos Helene Lund Juul/SKØNNE YOGA, CVR-nr. 38771949, accepterer du samtidig nærværende handelsbetingelser.KONTAKT
Kontakt SKØNNE YOGA på skoenneyoga@lundjuul.dk

PRISER & BETALING
Betaling foregår ved bankoverførsel til:

Jyske Bank Reg. 6610 Kontonummer 0001175414

 

Bankoverførsel vedrørende køb af firma-aftalt yogaforløb, yogaforløb for privatkunde og workshops skal være noteret med Dit Virksomhed/Navn, Holddag og opstarts-uge (Eksempel: Anders Andersen, torsdag, U9)

Bankoverførsel vedrørende køb af klippekort skal være noteret med Dit Navn, mærket “Klippekort” og Købsdato (Eksempel: Anders Andersen, Klippekort, 19.05.2022)


Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet.

SKØNNE YOGA forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail (til eksisterende kunder, der har oplyst e-mail) senest 14 dage før prisændringerne træder i kraft.

 

KØB & TILMELDING

Du køber yogatimer ved at aftale et firma-aftalt yogaforløb, tilmelde yogaforløb for privatkunder eller købe klippekort og betale ved bankoverførsel.

 

Tilmelding/klippekortkøb sker ved at du sender en mail til skoenneyoga@lundjuul.dk.

Når du modtager en bekræftelse på din tilmeldings-/købsmail, modtager du på den afsendte mailadresse informationer om:

 • Pris
 • Hvilken konto, som du skal overføre penge til
 • Praktiske oplysninger omkring afholdelse af holdet og/eller klippekortet

 

Når din betaling er modtaget hos SKØNNE YOGA, er din tilmelding/dit køb gennemført.


Tilmelding og køb af yogaforløb er personlig eller fimaspecifik, kan ikke deles med andre og refunderes ikke medmindre, at forløbet ikke startes op som planlagt pga. manglende tilmeldinger.


Ved køb af klippekort køber du dig fleksibilitet: Klippekortet er ikke personligt; men du kan dele det med et familiemedlem eller en ven. Det kan bruges til alle SKØNNE YOGAs ikke i forvejen udsolgte yogaforløb og -workshops. Klippekortets er gyldig i 6 mdr. fra købsdato (dvs. ved modtagelse af din betaling) og kan kun refunderes, hvis der i kortets gyldighedsperiode ikke har været udbudt nogen ledige yogaforløb.

 

Medmindre andet er angivet, så forbeholder SKØNNE YOGA sig ret til at aflyse et yogaforløb, hvis der er færre end 6 tilmeldte. Aflyses et forløb meddeles dette via mail senest 48 timer før opstart af yogaforløbet.

 

SKØNNE YOGA kan ikke garantere ledige pladser på oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.

 

MANGLENDE BETALING
Tilmelding er ikke endegyldig, hvis betaling ikke er modtaget hos SKØNNE YOGA.

 

AFBUD / AFLYSNINGER
Du er velkommen - men ikke forpligtet - til at melde afbud til en yogatime.

 

SKØNNE YOGA kan i tilfælde af sygdom, aflyse en lektion, op til 1 time før lektionstart, dette meddeles via mail og/eller sms. I tilfælde af, at SKØNNE YOGA er nødsaget til at aflyse en yogatime, vil du blive tilbudt en ny yogatime en alternativ dag.

 

Ved evt. CORONA-lockdown kan yogatimerne afholdes online.

 

UNDERVISNING OG UDSTYR
Undervisningen hos SKØNNE YOGA ved Helene Lund Juul foregår enten på aftalte firma-adresse eller lokationer til rådighed for SKØNNE YOGA i 3500 Værløse.

 

Værdigenstande, mobiltelefoner og tasker skal så vidt muligt IKKE medbringes i yogasalen men bedes opbevares på eget ansvar i  garderoben. SKØNNE YOGA kan ikke garantere for tab pga. tyveri eller tingskade, så det anbefales at værdigenstande efterlades derhjemme.

 

SKØNNE YOGA forsøger så vidt muligt at aftale med sine samarbejdspartnere, at de sætter yoga-udstyr til rådighed (måtte, blokke, bælte, puder, pøller og tæpper); men det kan ske, at eleverne selv må sørge for at medbringe yoga-måtte. Undervisningen foregår i behageligt tøj, som du kan bevæge dig frit i, og eleven kan med fordel selv medbringe en varm trøje, benvarmere og sokker til den afsluttende savasana.

 

Mød gerne op 10 minutter før undervisningsstart, så du kan nå roligt at lande. 

 

ANSVAR
Al udførelse af yoga med SKØNNE YOGA sker på eget ansvar. SKØNNE YOGA og Helene Lund Juul kan ikke drages til ansvar for eventuelle bivirkninger efter deltagelse på forløb, kurser eller workshops. Kontakt altid din læge, inden du starter på et nyt træningsforløb som yoga eller anden fysisk krævende forløb/træning.

DATABETINGELSER

Kære nyhedsbrevsmodtager/kunde


Vi følger gældende EU-lov: General Data Protection Regulation (forkortet GDPR).


Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi beskytter de oplysninger, du deler med os – uanset om du modtager vores nyhedsbrev(e), eller har tilmeldt dig et hold eller en workshop. Vores databeskyttelsespolitik vil løbende holdes opdateret, sådan at den altid er i overensstemmelse med lovgivningen og er tilpasset vores måde at drive forretning på.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på skoenneyoga@lundjuul.dk.


 1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?


SKØNNE YOGA er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger er:


SKØNNE YOGA
v/
Helene Lund Juul
Hasselhaven 30

3500 Værløse


CVR-nr.: 38771949
Mail: skoenneyoga@lundjuul.dk


 1. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger


Vi registrerer følgende oplysninger om dig i nedenstående tilfælde:

 • Nyhedsbreve: Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrev opbevarer vi navn og mailadresse. Hvis du framelder dig nyhedsbrevet via mail til skoenneyoga@lundjuul.dkbliver dine data slettet med det samme. Ved tilmelding af nyt nyhedsbrev skal du indtaste relevante data på ny.
 • Ved tilmelding til hold og workshops: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
 • Formålet med registreringen og behandlingen af oplysningerne er som følger:
 • Registrering af kontaktoplysninger i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev sker således, at vi kan sende dig relevant information.
 • Registrering af kontaktoplysninger i forbindelse med tilmelding til hold og workshops sker med det formål at kunne levere din vare og afvikle undervisning som planlagt samt at kunne fremsende faktura/kvittering.
 • Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger:
  • Når vi anvender dine oplysninger, sker det altid i fuld overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse. Det primære retsgrundlag er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.
 • Legitime interesser, der forfølges med behandlingen:
 • Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger bl.a. på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen er at kunne tilbyde en effektiv tilrettelæggelse af vores opgaver for dig, herunder afholdelse af arrangement.

 1. Kategorier af personoplysninger
  Vi behandler kun almindelige kategorier af personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

 

 1. Modtagere eller kategorier af modtagere
  Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til relevante medarbejdere, rådgivere og databehandlere, herunder regnskabspersonale. I tilfælde af køb af fysiske varer overdrager vi dine kontaktoplysninger til det transportfirma, der skal levere varerne.

 2. Opbevaring af dine personoplysninger
  Ift.  opbevaring af dine personoplysninger lægger vi vægt på, hvor længe vi har behov for oplysningerne, dels i forhold til den service, vi gerne vil yde til dig som kunde, dels i forhold til lovgivningskravene.
  Hvis kunder har tilmeldt sig nyhedsbrev vil oplysninger opbevares så længe, at kunder er tilmeldt. Ved afmeldelse vil data blive fjernet straks.

 3. Dine rettigheder


Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

 • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
 • Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
 • Ret til sletning: Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
 • Ret til begrænsning af behandling: Du har ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
 • Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
 • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du har i visse tilfælde, medmindre du har afgivet et forudgående samtykke hertil, ret til ikke at være genstand for afgørelser, der alene baseres på automatisk behandling, herunder profilering. Bemærk dog, at der i visse tilfælde kan være undtagelser til rettighederne.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på skoenneyoga@lundjuul.dk.


 1. Hvordan sikrer vi dine personlige oplysninger?
  Vi har hos SKØNNE YOGA indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at dine personoplysninger kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Derfor har kun de medarbejdere, der reelt har behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, adgang til disse.
  Fysisk materiale opbevares aflåst og uden adgang for uvedkommende. Derudover er der etableret de fornødne interne procedurer, som skal sikre, at SKØNNE YOGA er i stand til hurtigt at reagere, hvis der mod forventning skulle ske brud på persondatasikkerheden.

 

 1. Kontakt og klage
  Hvis du ønsker at indgive en klage eller er bekymret for, hvordan vi anvender dine personoplysninger, bedes du i første omgang kontakte os, således at vi kan finde en løsning på dit problem hurtigst muligt.


Du kan kontakte vores dataansvarlige på skoenneyoga@lundjuul.dk.


Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
Denne politik er gældende fra den 1. november 2021